Een ronde met Playing Caddy.

Veel golfers spenderen uren aan het perfectioneren van de met hun pro besproken techniek op de driving range. Een belangrijk aspect van het golfspel, want zo krijg je veel kennis van de ballen die je slaat.

Er worden echter relatief weinig lessen in de baan gegeven. Hoe maak je nou die goede score? Waarom moet je sommige keuzes soms niet, of juist wel maken? Een Playing Caddy leert je om beter te presteren op de golfbaan. Hier komen namelijk meer dingen bij kijken dan enkel het slaan van goede ballen.

Als Playing Caddy gaan we met u mee de baan in, met als doel om uw golfspel te verbeteren. Wij spelen hier en daar een hole mee en delen onze benadering van de hole. Tijdens de ronde hebben we het over de goede aspecten, en de verbeterpunten in uw spel.

Wij zien het course management dan ook als maatwerk. U kunt zich voorstellen dat de speelstijl van de speler of speelster kan verschillen. Bij deze verschillende speelstijlen hoort ook een verschillende benadering van de baan.

Wij proberen ons voornamelijk te focussen op twee verschillende dingen. De tactiek (course management) en het zelfbewuszijn van de speler of speelster.

Na afloop van uw ronde zullen we onder het genot van een drankje de verbeterpunten nog eens bespreken. Na afloop van de dag ontvangt u ook nog een online evaluatie, zodat u altijd terug kunt kijken naar de verbeterpunten in uw spel!

Course management

Het course management is erg belangrijk in de golfsport. Veel mensen denken dat er maar één manier is van het benaderen van een golfbaan, dit is echter onwaar. Bij Playing Caddy zien we course management als maatwerk. Je kunt je namelijk voorstellen dat spelers verschillende lengtes en balvluchten slaan.

Niet alleen de spelers, maar ook de typen golfbanen hebben invloed op hoe je de baant dient te benaderen. Om deze reden bieden wij onze dienst op verschillende banen aan, u kunt een ronde met een Playing Caddy op uw eigen baan, of een baan naar keuze spelen. Ook hebben wij als Playing Caddy de mogelijkheid om u uit te nodigen op The Dutch, een van de beste golfbanen van Nederland!

Zelfbewustzijn

Het zelfbewustzijn van de speler is een belangrijk onderdeel van het course management. Voor het maken van een weloverwogen keuze is het van groot belang om te weten waar je als golfer wel en niet toe in staat bent! Het is erg moeilijk om goed in beeld te brengen wat je wel en niet kan als golfer. We proberen in de baan dan ook achter de (on)mogelijkheden in uw spel te komen om die in de toekomst in uw voordeel te laten werken!

Een deel van het zelfbewustzijn in golf is het goed weten van je afstanden. Veel mensen hebben nog niet echt een idee van hoe ver ze hun clubs precies slaan. Om u hierbij te helpen, bieden wij als Playing Caddy een afstandstabel aan. Klik hier voor meer informatie over onze afstandstabel.

Benieuwd of een Playing Caddy u kan helpen bij het behalen van het volgende niveau in uw golfspel? Of een afspraak inplannen met een Playing Caddy? Klik op de knop hieronder.

Individuele afname ronde met Playing Caddy

Één op één met een Playing Caddy de baan in. Dit is een rondje golf met de hoogste vorm van persoonlijke aandacht. Samen met een Playing Caddy komt u erachter waar de zwakke en sterke punten in uw spel liggen. Tijdens deze ronde heeft u veel tijd om te overleggen met de Playing Caddy, maar ook vragen te stellen over de ervaringen van de Playing Caddy zelf!

Een individuele afname is ideaal bij een voorbereiding op een belangrijke wedstrijd zoals clubkampioenschappen, of andere wedstrijden die er voor u toe doen.

Playing Caddy samen met een golfvriend(in)

Leren kan natuurlijk ook samen. Ervaring leert dat het heel leuk is om samen met een golfvriend of vriendin over uw eigen spel te leren. Op deze manier hopen wij uw rondes in de toekomst naar een hoger niveau te kunnen tillen!

Een andere mogelijkheid is het inboeken van een ronde met uw dubbelpartner in de competitie. Buiten de individuele verbeterpunten kunnen we dan ook kijken naar de tactieken die jullie toe kunnen passen tijdens competitiewedstrijden.

Playing Caddy met uw golfteam!

Wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de NGF competitie? Boek dan samen met uw golfteam een ronde bij Playing Caddy. Wij bereiden u en uw golfteam dan zo goed voor op de competitie.

Ook kunt u voor gaan spelen met een Playing Caddy. Samen met uw team brengt de Playing Caddy van dienst de baan goed in beeld en maken we een plan om deze zo goed mogelijk te bespelen! Op deze manier maakt u de winkans zo groot mogelijk bij een kampioens- of promotiewedstrijd!