Afstandstabel

Golf is een sport van variabelen en omstandigheden. Wie het best kan omgaan met omstandigheden als het weer of de druk, komt vaak als winnaar van een wedstrijd of toernooi bovendrijven.

Om deze variabelen goed te kunnen bespelen, moet er een basis zijn. Een basis van het fysieke (swing) en van het mentale (mindset) van de sport. Maar buiten de swing en de mindset is er nog een belangrijk aspect waar veel golfers zich in vergissen, eerlijke kennis van het eigen spel. Het hebben en gebruiken van een afstandstabel is een manier om een zekerheid in uw golfspel te creëren!

Een kloppende afstandstabel is een aspect dat belangrijk is in het bewuster maken van de golfer. Bij Playing Caddy kunnen we u voorzien van zo’n tabel. Deze tabel kunt u mee de baan in nemen om een variabele in uw golf weg te nemen.

Hiernaast ziet u de afstandstabel van Playing Caddy Joep Slagt.

De tabel is 10 bij 15 centimeter. Hierdoor past het makkelijk in iedere achterzak, op elke kar en tussen iedere scorekaart. De tabel wordt gedrukt op monotex, deze dunne vorm van plastic is weersbestendig, en blijft mooi bij buigen.

Prijzen

1 afname €79,-
2 afnames* €125,-
3 afnames* €150,-

*Tweede en derde afname zijn geldig tot een jaar na de eerste afname.

Het traject

Na uw aanvraag ontvangen wij u graag met een kop koffie in onze studio in Driebergen. Hier zal de afname van de tabel plaatsvinden.

Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn uw golfspullen en de ballen waar u normaal mee speelt. Op de dag van afname slaat u met elke club in uw tas 6 ballen. Wij gebruiken een Trackman, een flight monitor die accuraat bijhoudt hoe ver uw ballen gaan.

De Playing Caddy houdt bij welke ballen meetellen, berekent de gemiddeldes en stuurt de getallen op naar onze drukker. Zodra wij de tabel in ontvangst hebben genomen sturen we hem naar u op!

Trackman

Bij het maken van uw afstandstabel werken wij met onze Trackman.

Trackman is een apparaat wat door middel van zijn camera en radar data over de geslagen bal verzamelt. Als Playing Caddy focussen wij ons enkel op de carry (afstand door de lucht) en de total distance (totaal afgelegde afstand).

De Trackman verzamelt echter veel meer data dan alleen de carry en de total distance van de bal. De overige informatie kunnen professionals goed gebruiken bij het technische lesgeven in de golfsport. Na afname van een afstandstabel zijn wij dan ook meer dan bereid om deze data met uw golfprofessional te delen.