Playing Caddy werkt samen met een aantal top golfers om hen te helpen de stap naar het hoogste niveau te maken.

Maak kennis met de spelers en volg hen zeker onderweg naar hun droom!

Bob Geurts

Ik ben Bob, een 24-jarige pro golfer onderweg naar het hoogste niveau. Momenteel speel ik op de Alps Tour, via deze weg probeer ik mijn kaart voor de Challenge tour binnen te halen. Ik ben erg blij met de support die ik van Playing Caddy krijg onderweg naar het behalen van mijn dromen. Mijn equipment is altijd super op orde en ik ben altijd welkom op kantoor in Driebergen voor het meten van mijn afstanden.

Romy Meekers

Mijn naam is Romy Meekers, 26 jaar en professional golfer actief op de Ladies European Tour.
Met een gedeeltelijke kaart op de LET start ik het seizoen op de SLT (Sunshine Ladies Tour – in Zuid Afrika) om via die weg meer starts te veroveren op het circuit van de LET.

Playing caddy steunt mij sinds de dag dat ik professional ben geworden en is van grote waarde in de weg om mijn doelen te halen.
Ook zijn Playing Caddy en de Golfdokter sinds afgelopen jaar een groot hulpstuk voor de spelers op de LET die tijdens het Dutch Ladies Open spelen. De service voor het checken van de loft&lie maar ook het re-grippen is een service die wij als dames professional nauwelijks tot beschikking hebben, Playing Caddy doet dat geweldig!

Jim Woudenberg
Bob van der Voort